Terug naar de homepage
Het Buytenwold Logo
Vlinder
Impressie van Het Buytenwold

Help ons groeien, doe een bijdrage

Help mee een prachtige Speelwildernis Het Buytenwold te realiseren. We zoeken particulieren, zzp-ers, organisaties, bedrijven en fondsen die bevriend met ons willen worden. Of die als sociaal aandeelhouder maatschappelijk willen investeren. Door nu bij te dragen help je om straks zoveel mogelijk nieuwsgierige kinderen in aanraking te brengen met natuur, avontuur en ondernemerschap.

Word vriend van Het Buytenwold!

Staatsbosbeheer en de Provincie Flevoland ondersteunen het project door het beschikbaar stellen van grond en een subsidie voor de inrichting van het natuurspeelterrein. Om het spelen nog aantrekkelijker te maken, willen de basisinrichting aanvullen met waterelementen, archeologische verwijzingen en speeltoestellen.

Onze vrienden houden we vanzelfsprekend op de hoogte van de voortgang van het project. En je ontvangt een uitnodiging voor de opening. Tijdens de opening zetten we je graag in het zonnetje.

Je kunt rechtstreeks doneren op onze rekening NL03 RABO 0314 8725 74 t.n.v. Stichting Speelwildernis Oosterwold.

Wat fijn dat je ons wilt steunen! Met jouw steun kunnen we verdere stappen zetten naar een prachtige plek voor de kinderen (en hun ouders / opvoeders) in Almere en daar buiten. We zorgen dat deze gift aftrekbaar is en hebben een ANBI aanvraag in voorbereiding.

Word sociaal aandeelhouder van Het Buytenwold!

Onze voorbereidingen zijn in volle gang. En we hebben goed nieuws. We zijn in onderhandeling met een impact investeerder die een groot deel van het bedrag wil investeren. Bij het project zijn verder betrokken; Staatbosbeheer, provincie Flevoland en de gemeente Almere. De uitwerking van de samenwerking kost echter tijd terwijl we al wel willen starten. Daarom hebben we jouw hulp nodig. Om alles voor te bereiden, hebben we de komende periode € 50.000,- nodig.

  • We vragen je een bedrag te doneren en zo sociaal aandeelhouder te worden; hiermee betrekken we je bij de inhoudelijke ontwikkeling van het project op speciale 'aandeelhoudersvergaderingen'.
  • Je netwerk te ontsluiten zodat wij je contacten kunnen benaderen
  • Ideeën aan te reiken

Een sociaal aandeelhouder vindt het belangrijk om in de jeugd van Almere en omstreken te investeren. Als sociaal aandeelhouder ondersteun je het project met € 1.500,-, € 7.500,- of € 15.000,-. Het rendement van jouw investering is maatschappelijk, al bieden we je wel een aantal interessante tegenprestaties die we samen zullen afspreken. Sociaal aandeelhouders worden automatisch lid van netwerk Het Buytenwold.

Ja, ik ben geïnteresseerd om sociaal aandeelhouder van Het Buytenwold te worden. Stuur mij a.u.b. meer informatie.Wil je sociaal aandeelhouder worden en ons helpen die prachtige plek voor kinderen (en hun ouders / opvoeders) in Almere en daar buiten te realiseren? Graag hebben we persoonlijk contact.
 
 
Omhoog