Speel- en ontdekpark voor nieuwsgierige kinderen

Natuurlijk Avontuurlijk!

Ik wil ontdekken

Spelen

Hoe Het Wold er precies uit komt te zien, wordt steeds duidelijker. We hebben een prachtig speelconcept ontwikkeld. Met zo min mogelijk hapklare brokken, maar met speelaanleidingen die uitnodigen tot zelf doen. Op dit moment zijn bezig om het speelterrein in detail te ontwerpen. Het plan is om zogenaamde ‘archeologische’ nederzettingen te maken. Zoals een Romeinse nederzetting, twee steentijd nederzettingen, een middeleeuwse nederzetting en een scheepswrak uit de Gouden Eeuw. En er komt een speelpolder. We leggen straks speelnatuur aan en er komen toestellen. We zijn begonnen om meer geld in te zamelen zodat we het speelterrein zo avontuurlijk mogelijk kunnen maken. Zodat kinderen er heel vaak willen komen spelen.

Activiteiten

We maken niet alleen een heel bijzondere speeltuin. We zorgen ook dat er heel veel superleuke dingen te doen zijn. Sommige dingen zijn alleen geschikt voor kinderen. Er zijn ook activiteiten die kinderen met hun ouders samen kunnen doen. Ze kunnen meedoen met theatervoorstellingen, muziek maken en met het doen van meer dan 50 dingen in de natuur…..Binnen in het gebouw hebben we een kookstudio en een Makerspace. Die laatste is een moderne werkplaats. Hier kun je bijvoorbeeld hout bewerken, knutselen en solderen maar ook programmeren, een drone en robotjes bouwen. En kinderen die hun zelf gemaakte schilderijen, kunst of meubels willen verkopen of als vlogger aan de slag willen gaan, helpen wij graag met ondernemen.

Relaxen

Als de kinderen druk bezig zijn, dan zorgen wij voor de ouders. We verzorgen ze met een hapje en een drankje in ons Buyten of op ons terras. Ze kunnen relaxen, bijkletsen of eventueel werken want we hebben snelle wifi. En af en toe zullen we ook een activiteit organiseren waar alleen ouders aan mee kunnen doen. Wedden dat ze het bij ons zo leuk vinden als hun kinderen en dat ook zij op Het Buytenwold hun feestjes willen geven?